Eenvoudig luiertassen vergelijken.

Verzorgingstas Joolz Geo Earth Parrot


Verzorgingstas Joolz Geo Earth Parrot online kopen


49,99
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 3 webshops


 • Bezorging door: PostNL, GLS
  Verzendkosten: Vanaf 2.50 euro
  Bezorging: Binnen 2 werkdagen
  € 49,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Binnen 5 werkdagen
  € 109,00 € 98,10

 • Bezorging door: DPD, UPS
  Verzendkosten: Boven de 40 euro gratis
  Bezorging: Binnen 3 werkdagen
  € 109,00


Verzorgingstas Joolz Geo Earth Parrot online

Verzorgingstas Joolz Geo Earth Parrot


De verzorgingstas van de Joolz Geo Earth Parrot Blue past perfect aan op de kinderwagen. De verzorgingstas kan eenvoudig over de duwbeugel van de Joolz Geo Earth worden gehangen. Zo bespaart u ook nog ruimte in de XL-booodschappenmand!


In de verzorgingstas vindt u de volgende accessoires :


- Verschoningsmatje
- Flessenhouder
- Ruime opbergvakken 

 

Omschrijving van Prenatal

Met de Joolz Geo Earth II verzorgingstas maak je je Joolz Geo Earth II kinderwagen helemaal compleet. De lichtgewicht verzorgingstas wordt inclusief verschoningsmatje geleverd en beschikt over een aparte thermofleshouder die je drankje goed warm...

 

Omschrijving van Babyhuyswebshop

Joolz Geo Earth 2 Verzorgingstas Parrot Blue, Deze reistas, passend bij de Joolz Geo, is uitgevoerd in de kleur Turtle Green en wordt geleverd inclusief verzorgingsmatje. De verzorgingstas van de Joolz Geo bevat twee aparte thermo-compartimenten waarin je de voeding opgewarmd kunt meenemen. De stof van de tas is dezelfde als die van de kinderwagen en past er daarom perfect bij. Om het je gemakkelijk te maken, is de tas te openen en te sluiten zonder kracht of nagels te hoeven gebruiken. De tas wordt gesloten met magneetjes, die hem tevens veilig dichthouden. De tas is voorzien van een stevige schouderbeugel. Je kunt de tas ook aan het frame van de kinderwagen hangen. Aan de binnenzijde van het frame zit aan beide zijden een zwart knopje waaraan je de tas kunt ophangen. Let wel op !!!!!! Als je deze tas aan het frame wilt hangen, mag er 3 kg gewicht in de tas meegenomen worden. Dit voor het behoud van je kinderwagen.

 


Verzorgingstas Joolz Geo Earth Parrot kopen