Eenvoudig luiertassen vergelijken.


Inhoud van je luierstas, meer dan alleen een tas voor luiers

Geschreven door Catinca


Baby uitzetlijst

Wat neem je allemaal mee in je luiertas? Natuurlijk niet alleen je luiers, want daarnaast heb je nog tal van andere babyproducten nodig. In de juiste luiertas gaat dit natuurlijk vast en zeker passen! Wij hebben een overzicht voor je opgesteld met de meest praktische zaken die je in je luierstas kunt meenemen.

Wat zit er nog meer in een luierstas?

We hebben een enquête gehouden onder 100 jonge moeders die allemaal gebruik maken van een luierstas, natuurlijk besteld bij luierstasonline.nl. Hierbij gaf slechts 10% aan, de tas puur en alleen voor luiers te gebruiken. Maar liefst 82% gebruikt de luierstas voor meerdere doeleinden. Opvallend was dat 8% wel een luiertas heeft staan, maar hem eigenlijk niet gebruikt. Onze vraag daarop hoe dit mogelijk was? Gekregen tijdens een babyborrel of kraambezoek. En wij hebben uiteraard de voordelen van een luiertas meegegeven, hopen dat ze er gebruik van zullen maken! Maar voor de grote meerderheid die de tas gebruikt voor meer dan alleen luiers hebben we de top 10 op een rij gezet. 1. Luiers (hoe kan het ook anders) 2. Schoonmaak doekjes 3. Flesje 4. Speen 5. Wegwerpzakjes 6. Verschoonmatje 7. Smoelendoekjes 8. Flesje met water 9. Zeep 10. Speeltjes of een knuffel

Wat zit er in jouw luiertas?

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd wat er in jouw luiertas allemaal zit. Mocht je het leuk vinden om het met ons te delen, neem dan contact met ons op en we plaatsen graag de inhoud van je tas onder het blogbericht. Heb je tips of andere handigheden, ook die willen we graag weten! En tot slot... Heb je nog geen luiertas.... Bestel hem bij luierstasonline!

Ervaringen met luierstassen

Eefje Verschuren: "Ik gebruik(te) mijn luiertas eigenlijk puur en alleen voor de schone en vieze luiers. Maar na het lezen van dit bericht denk ik toch dat ik een grotere tas ga nemen zodat ik alle benodigdheden mee kan nemen"

T. Kraaij: "Luierstassen zijn handig! Ik gebruik ze nu voor de 3e keer bij mijn kleine, als je een goeie neemt kun je er lang plezier van hebben!"<< Ga terug naar het blog overzicht