Eenvoudig luiertassen vergelijken.

Babyblog

De beste luiermaat voor je kindje

Geschreven door Catinka

Omdat de maat van een luier per kind verschilt, is het voor ouders altijd de vraag welke luiermaat het beste past. Om hier achter te komen kun je het beste het gewicht van je baby in je achterhoofd nemen. Zoals iedere ouder weet, wordt een baby regelmatig gewogen, meestal 1 keer per week in de eerste 12 weken. Wanneer je zelf wilt weten hoeveel je... Lees meer »

Zwangerschapsverlof & bevallingsverlof

Geschreven door Mireille

Nadat jullie het geweldige nieuws hebben gekregen dat jullie zwanger zijn, ga je natuurlijk ook nadenken over de volgende stappen. Naast de leuke zaken, zoals nadenken of het een jongetje of meisje gaat worden moet je ook nadenken over praktische zaken. Wat zet je op de baby uitzetlijst? Wat heb je allemaal nodig voor de bevalling, zoals een wieg,... Lees meer »

Wat je vóór de zwangerschap moet weten

Geschreven door Simone

De toekomstige geboorte van je kind is natuurlijk een moment om je op te verheugen. Nog niet lang geleden heb je iedereen op de hoogte gesteld van jouw zwangerschap. Dat was het spannende moment dat je met volle overtuiging bekenden kon voorbereiden op de transformatie die je de komende gaat doormaken. De negen maanden durende reis naar het... Lees meer »

Sporten na de bevalling, vanaf wanneer?

Geschreven door Lotte

Je bent net bevallen of loopt tegen het eind van je zwangerschap en kunt niet wachten om je sportkleding weer aan te trekken? Veel vrouwen komen op dit punt. Ze willen graag snel na de bevalling weer beginnen met sporten omdat ze zichzelf dik en energieloos voelen. Maar vanaf wanneer mag dat eigenlijk weer? Een zwangerschap en bevalling vraag... Lees meer »

Inhoud van je luierstas, meer dan alleen een tas voor luiers

Geschreven door Catinca

Wat neem je allemaal mee in je luiertas? Natuurlijk niet alleen je luiers, want daarnaast heb je nog tal van andere babyproducten nodig. In de juiste luiertas gaat dit natuurlijk vast en zeker passen! Wij hebben een overzicht voor je opgesteld met de meest praktische zaken die je in je luierstas kunt meenemen. Wat zit er nog meer in een... Lees meer »

Een luiertas aanschaffen? 5 tips waar je op moet letten.

Geschreven door Simone

Het einde van de zwangerschap komt in zicht. Er moet van alles geregeld worden. Drukken van geboortekaartjes, inrichten van de kinderkamer en het juiste stoeltje voor in de auto. Waar niet altijd tijdig aan gedacht wordt is de aanschaf van een modieuze luiertas. Een luiertas is de oplossing om alle noodzakelijk zaken in één tas mee... Lees meer »

Wasbare luiers, wat zijn de voordelen?

Geschreven door Lotte

Wasbare luiers Wasbare luiers zijn tegenwoordig meer uitzondering dan een gewoonte. Vroeger gebruikte men echter enkel wasbare luiers. Ook zijn dit soort luiers een stuk beter voor het milieu. Maar zijn de wasbare luiers eigenlijk iets voor jou? Duurzame luiers Wanneer je kiest voor wasbare luiers, kan je het duurzame effect vergroten door de... Lees meer »

Een baby uitzetlijst, wat heb je allemaal nodig?

Geschreven door Lotte

Help…..je krijgt een baby! Geweldig nieuws natuurlijk, maar wat heb je eigenlijk allemaal nodig voor de verzorging van je baby. Waar moet je beginnen? Wij geven handige tips en hebben een baby uitzetlijst samengesteld voor jou. Hierdoor weet je zeker dat je alle onmisbare babyspulletjes in huis hebt. Begin maken met de baby... Lees meer »

Oud & Nieuw met een baby

Geschreven door Catinca

Oud en nieuw vieren met een baby kan een hele opgave zijn. Het nieuwe jaar inluiden met vrienden of familie kan gezellig zijn, maar je moet altijd rekening houden met de baby. Hier bespreken we een aantal punten waar je rekening mee moet houden (of juist niet), wanneer je oud en nieuw met je baby viert. Waar ga ik oud en nieuw vieren?Vier je... Lees meer »

Flesvoeding fabels op een rij

Geschreven door Lotte

Er bestaan tal van fabels over flesvoeding. Er zijn allerlei handelingen die goed of juist niet goed voor je kindje zouden zijn. We hebben een aantal fabels omtrent flesvoeding op een rij gezet zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Zelf de hoeveelheid flesvoeding bepalenDe hoeveelheid flesvoeding voor je baby kun je niet zomaar inschatten. Een... Lees meer »