Eenvoudig luiertassen vergelijken.

Baninni luiertas Verona Latte BNDB008 - LTE32,00
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 3 webshops


 • Bezorging door: Kuehne+Nagel, UPS, DPD
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Binnen 2 werkdagen
  € 32,00

 • Bezorging door: PostNL, GLS
  Verzendkosten: Vanaf 2.50 euro
  Bezorging: Binnen 2 werkdagen
  € 34,99

 • Bezorging door: PostNL, GLS
  Verzendkosten: De meeste bestellingen worden thuisbezorgd voor € 4,95
  Bezorging: Binnen 2 Werkdagen
  € 39,99 € 34,99


Baninni luiertas Verona Latte BNDB008 - LTE online

Vindt u het nog steeds zo'n gedoe om meerdere spullen mee te nemen wanneer u met uw baby erop uit gaat? Deze Baninni luiertas Verona met royale opbergruimte is een erg praktische oplossing. Er zijn diverse vakken ontworpen voor opslag van diverse items waardoor uw eigendommen goed georganiseerd en binnen handbereik zijn. De luiertas bevat daarnaast een geïsoleerde flessenhouder en verschoningskussen. De schouderband kan versteld worden naar uw eigen voorkeur. Een wandelwagenhulpstuk is tevens inbegrepen om de tas eenvoudig aan een wandelwagen vast te kunnen maken.

 

Omschrijving van Babysupershop

Luiertas Baninni Verona Latte


Chique verzorgingstas van Baninni Verona welke beschikt over een groot hoofdvak met daarin veel verschillende vakjes voor alle benodigdheden van je kleintje. In de tas zitten aan één kant 2 grote vakken met elastiek bovenaan en een thermovak zodat je bijvoorbeeld de fles van je kleintje warm of koud kunt houden. Aan de andere kant zit één vakje met een ritssluiting en 3 extra kleine vakjes.


De voorkant van deze tas is voorzien van een groot vak welke sluit door middel van een druksluiting, plus nog een klein vakje. Aan de achterkan zit een groot vak welke sluit door middel van klittenband. 


Deze tas wordt geleverd inclusief verschoningsmatje!

 

Omschrijving van Kadocus

Luiertas Baninni Veronanbsp;Latte Chique verzorgingstas van Baninni Verona welke beschikt over een groot hoofdvak met daarin veel verschillende vakjes voor alle benodigdheden van je kleintje.nbsp;In de tas zitten aan eacute;eacute;n kant 2 grote vakken met elastiek bovenaan en een thermovak zodat je bijvoorbeeld de fles van je kleintje warm of koud kunt houden. Aan de andere kant zit eacute;eacute;n vakje met een ritssluiting en 3 extra kleine vakjes. De voorkant van deze tas is voorzien van een groot vak welke sluit door middel van een druksluiting, plus nog een klein vakje. Aan de achterkan zit een groot vak welke sluit door middel van klittenband.nbsp; Deze tas wordt geleverd inclusief verschoningsmatje!

 


Baninni luiertas Verona Latte BNDB008 - LTE kopen